Videochat med din drømmepige

Når du vil have billede på er der 3 muligheder, som vi vil beskrive nærmere her:

1. Live Video Chat

Dette bør altid være den første du vælger i forløbet med den pige du kommunikerer med. En video chat er nemlig én vejs video, så det betyder at du kan se pigen, men hun kan ikke se dig. Grunden til at vi anbefaler denne mulighed som den første i forløbet er, at du her har mulighed for at se om pigen er som du har forestillet dig, inden du bruger flere penge på at arrangere en 2-vejs kommunikation. Denne mulighed koster nemlig kun 2 credits i minuttet, MEN: Hvis du bruger vores link herunder, har vi sørget for at du får de første 3 minutter ganske gratis… og det gælder ALLE nye piger, så du kan altså få 3 minutters gratis videochat mange gange. Du skal bruge dette link for at tilmelde dig, hvis du vil have de gratis 3 minutter:

Klik her for at oprette dig og få den gratis bonus

2. Camshare

Dette er en egentlig videodate imellem jer begge. Når du har haft en eller flere videochats, så kan du tage forløbet til næste niveau og lave en camshare session. Her kan du se hende, hun kan se dig og I kan naturligvis tale sammen også. I har også mulighed for at spille forskellige små spil sammen. Camshare koster 6 credits i minuttet, men du kan få gratis camshare igennem bureauets bonusprogram. Når du bruger systemet optjener du bonuspoint, og hver gang du har optjent 200 point kan du bruge dem til en gratis camshare session. Her kan du se en video om Camshare funktionen:

3. Videodate

En videodate fungerer som en camshare, men der er en tolk med som kan oversætte for jer begge. Vi anbefaler IKKE denne mulighed, da de fleste piger kan et fint engelsk, og det ødelægger lidt intimiteten at der skal en tredje person imellem jeres kommunikation. Vi anbefaler kraftigt at du bruger vores guide til de bedste og hurtigste resultater. Den kan du læse ved at klikke her!