Sådan tilmelder du dig sikkert og nemt

Det hele starter med at du klikker dig ind på Anastasiawebs hjemmeside. Du kan klikke på nedenstående link, som åbner en ny fane, så du kan læse denne guide igennem, samtidig med at du udfører de enkelte trin:

anastasiaweb

Klik her for at åbne Anastasiaweb i en ny fane!

1

Start med at oprette dig som gratis medlem. Dette gør du ved at indtaste dit navn, din e-mail og det password du gerne vil bruge. Hvis du er på Facebook kan du også bruge dit Facebooklogin.

2

Det næste du nu bør gøre er at klikke på “My account information” som du finder i navigationsmenuen til venstre, nederst på siden under “My Account”. Her skal du udfylde din adresse, dit land osv. Vi anbefaler at du FJERNER krydset i “I would like to receive calls from ladies”. Grunden til dette er at pigerne ellers kan ringe til dig igennem en tolk, od så kan du altså risikerer at det ikke er pigens stemme du høre, men i stedet tolkens. Fjern krydset og klik på “Save”. Vi anbefaler vores fremgangsmåde for hurtig og effektiv succes, og den kan du læse mere om nederst på siden.

3

Nu er det en god idé at du udfylder “My profile” med lidt mere information om dig selv, så pigerne kan se bare en lille smule om dig. Du finder “My profile” nederst i den venstre navigation under “My Account” (Det står 2 takker over “My account information” som du lige har brugt).

4

Nu skal du så til at overveje at købe nogle credits som er betalingsenheden på Anastasiadate. Credits koster imellem 2,4 og 5 kroner stykket, alt efter hvor mange du køber. Det mindste antal du kan købe er 20, og så koster det små hundrede kroner, hvorimod du får 1000 credits for 2400 kroner, altså 2,4 kroner stykket.

5

Når du har udfyldt din profil og købt nogle credits kommer det bedste… Nu begynder pigerne nemlig at skrive til dig 🙂 Du kan selv vælge hvilke af de breve du får som du vil åbne. Hvis du ÅBNER et brev koster det 1 credit, så du skal kun åbne breve fra de piger du er interesseret i.

6

Det er ganske gratis at se alle pigers profiler og deres fotos. Hvis du vil se deres videoer, bliver der trukket 10 credits på din konto, så vent med at gøre det til du ved om du er interesseret i hende.

Vent nu en dags tid og så skal du nok have fået en 10-20 breve fra pigerne. Brug nu herefter vores anbefalinger som du finder ved at klikke her!