Sådan bruger du systemet bedst

Når du har haft din profil i et lille stykke tid, så har du fået en del introduktionsskrivelser fra de forskellige piger der er interesseret i dig.

Dette er dit livs kærlighed det gælder om, så nu må du ikke være doven! Brug noget tid på at se alle profilerne igennem for de piger der har skrevet til dig.

1

Brevene fra piger der har skrevet, hvor du IKKE er interesseret, bør du starte med at smide i skraldespanden, så de ikke fylder op i din postkasse.

2

Herefter bruger du nu en credit pr. brev der er tilbage og åbner de forskellige introduktionsskrivelser. sæt dem nu i rangorden, så du ved hvilke der er i top 5… når de har din top 5 skriver du tilbage til dem. Vi anbefaler at du laver en skabelon til din svarskrivelse, så du én gang for alle bruger tiden på på at skrive lidt om dig selv, hvad du laver, hvor du bor og hvad du ønsker fra din kommende partner. Dette vil gøre det nemmere at skrive tilbage.

3

Ud fra de svar der kommer retur, vælger du nu hvem du vil skrive videre med. Når du har valgt dem er det en rigtig god idé at kigge deres videoprofil igennem. Måske giver det dig endnu mere lyst til at kommunikere med hende, men det kan også være du sorterer hende fra. Uanset hvad er det 10 credits værd at kigge videoprofilen, for det danner et meget bedre billede for dig, når du har set og hørt pigen i levende live.

Gå tilbage til punkt 1, indtil du har 5 piger der har klaret punkt 1-3!

4

Når du har skrevet et par gange med en pige og du stadig er interesseret er tiden nu kommet til at du bruger videochatfunktionen. Her har du mulighed for at se hende imens hun skriver til dig. Hun kan ikke se dig, men det er fint for dig at være helt sikker på om det er noget, og det gør du ved at se hende live.

5

Når du har videochattet er tiden kommet til at blive lidt mere seriøs, og det sker ved en camshare, hvor hun kan se dig og du kan se hende. Det er altså en rigtig virtuel date, og I har også mulighed for at spille spil igennem systemet, hvis du synes det kunne være sjovt.

Når du har fundet 2-3 piger som du er virkelig interesseret i, så bør du stille din profil på pause, så du ikke får flere introduktionsskrivelser… nu er det nemlig blevet tid til at mødes!

6

I kan mødes på to måder, nemlig ved at du besøger hende, eller hun besøger dig… vi anbefaler kraftigt at du vælger at besøge hende igennem Anastasias singlerejser, fordi det dermed ikke bliver så forpligtende endnu. Vælger du sådan en tur, kan bureauet nemlig arrangere en fysisk date med alle de piger du kommunikerer med, og de kan også skaffe dig et hotelværelse eller en lejlighed.

7

Når du har været på en rigtig date og du stadig er interesseret er næstsidste skridt at inviterer hende til Danmark. I vil typisk lave en aftale om 7-14 dage hvor hun skal besøge dig første gang, og hun kan faktisk få gæstevisum helt op til 3 måneder til de næste par besøg.