Om russiskekvinder.dk

Hvem er vi og hvorfor har vi lavet denne side?

Denne side er lavet af foreningen “Rustur”, hvis medlemmer alle enten er i et forhold/ægteskab med en udenlandsk kvinde, eller er kontaktsøgende efter en.

Idet den offentlige mening mange gange ser lidt skævt til mænd der har valgt en udenlandsk kvinde, har vi valgt at fremstå anonyme.

Vi har betalt en neutral webmaster til at registrere og konstruere denne side (webmasteren er naturligvis bekendt med vores identitet i det tilfælde, at der skulle være juridiske problemstillinger eller specielle spørgsmål).

Hvis du vil i kontakt med os kan du sende os en e-mail.

Anonymitet

De russiske kvinder har mere konservative værdierGrunden til vores foreløbige anonymitet er, at den almindelige mening kan være, at vi har søgt en russisk kvinde fordi vi ikke kunne få nogle danske. Nogle mener, at vi eller vi er mandschauvinister, der ønsker at dominere en kvinde der bare skal gøre som vi vil have. Og så er der jo klassikeren med at man i princippet bare vil have en ”sex-slave”.

Østeuropæiske piger, har mere konservative værdier

Alt dette er naturligvis slet ikke tilfældet! Grunden til at vi har valgt en udenlandsk kvinde som partner eller søger en, er først og fremmest fordi mentaliteten er anderledes. Østeuropæiske piger har mere konservative (ikke ment politisk!) værdier, og de taler generelt glimrende engelsk. Fælles for os alle er, at vi naturligvis på ingen måde ser ned på udenlandske piger eller ønsker samkvem med en pige, der har taget os for at få et dansk pas!

Et kærligt forhold er hvad vi ønsker

Mænd der søger russiske kvinder, går efter et kærligt forhold

Vi har eller ønsker et kærligt og fantastisk forhold, og vi er alle enige om, at det bedste ved hele denne proces er muligheden for at starte forfra. Tænk at to mennesker kan møde hinanden, og ikke have kendskab til det mindste om hinanden eller vores kultur. Vi giver hinanden nye værdier og oplevelser, fordi vi er så forskellige, og vi fortryder ikke vores valg en eneste dag!

Du vil naturligvis komme til at kende vores identiteter, hvis du en dag ønsker at være med i klubben (der i øvrigt er gratis), men indtil da har vi oprettet denne side for at videregive de erfaringer, som vi har gjort os igennem processen med at finde en kæreste fra udlandet.

Så hvis du ikke har fundet lykken i Danmark skal du ikke fortvivle… der er hjælp at hente her hos os!